World of Tanks

 
 
World of Tanks 
 
 

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης. Διαλέξτε πάνω από 300 Αμερικάνικα, Σοβιετικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Βρετανικά, και Κινεζικά τεθωρακισμένα οχήματα και λάβετε μέρος από την αρχή σε άγριες PvP μάχες με ομάδες. Κυριαρχήστε στον κόσμο και δείξτε την υπεροχή σας.

Το World of Tanks είναι ένα MMO παιχνίδι δράσης που βασίζεται στα θωρακισμένα πολέμου. Ριξου σε επικές μάχες με tanks του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου με παίχτες από όλο τον κόσμο. Το οπλοστάσιό σας περιλαμβάνει περισσότερα από 220 τεθωρακισμένα οχήματα από την Αμερική, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Σοβιετική Ένωση, προσεκτικά λεπτομερώς με ιστορική ακρίβεια.

Παίξε τώρα World of Tanks!

Ένα ευέλικτο σύστημα αναβάθμισης και την ανάπτυξης του οχήματος σας επιτρέπει να δοκιμάσετε κάποια από τα οχήματα και όπλα στο παιχνίδι. Είτε προτιμάτε να εξαντλήσετε τους εχθρούς σας με γρήγορα και ευέλικτα ελαφριά Tanks, να κάνετε παραβιάσεις στις γραμμές του εχθρού με Tanks για όλες τις χρήσεις, ή να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των τεράστιων και βαέρων Tanks για την εξάλειψη των αντιπάλων θωρακισμένων δυνάμεων, ή να γίνετε ένας βαρύς σκοπευτής με όλμους μεγάλου βεληνεκούς, κάθε είδος μονάδας έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, όταν λειτουργεί με ένα πραγματικό άσσο στον χειρισμό της.

Αλλά το να είσαι ένας πολύ καλός οδηγός Tanks και μόνο δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις! Στο World of Tanks, είναι όλα σχετικά με την ομαδική εργασία. Η νίκη επιτυγχάνεται με το συνδυασμό των ικανότητων σας στη μάχη με εκείνες των άλλων μελών της ομάδας σας, ο καθένας παίζει το δικό του ρόλο στο πεδίο της μάχης.

Οι νέοι παίκτες μπορούν να μπουν στη μάχη σε λιγότερο από ένα λεπτό για να λάβουν μέρος σε σύντομες, αποφασιστικές ενέργειες για τον πολεμικό σχεδιασμό που οδηγούν σε απολαυστικό πολεμικό παιχνίδι.

Μπείτε σε μία έντονη εμπειρία μάχης Tank με Tank για να απολαύσετε την. Ένα μοναδικό μείγμα του παιχνιδιού "συστατικά", που υποστηρίζεται από κορυφαία γραφικά και εκπληκτικά οπτικοακουστικά εφέ, προσφέρει ατελείωτη πρόκληση και ενθουσιασμό.

Παίξε τώρα World of Tanks!

 
 
 

SocialGames 

  

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς!

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

Nova Raider

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός...

  

S4 League

To S4 League αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα online third-person shooter games με εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet