Miramagia

 
 
Miramagia 
 
 

Καλλιέργησε μαγικά βότανα και ανέπτυξε τη γη που σου ανήκει. Μπορείς να φέρεις πιο κοντά τον κόσμο της μαγείας και της αγροτικής ζωής. Χρησιμοποίησε μαγικά ξόρκια για να μεγαλώσεις την παραγωγή σου και αντιμετώπισε μαγικές προκλήσεις από φίλους και αντιπάλους. Δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό. Ο δράκος που εσύ θα αναθρέψεις θα είναι πάντα δίπλα σου και με την βοήθεια των ισχυρών δυνάμεων μέσα από το Miramagia θα σε οδηγεί πάντα στην επιτυχία και την κορυφή.

Μαγικές περιπέτειες σε βοτανικούς κόσμους

Μια μαγική σφαίρα γεμάτη φανταστικά φυτά και πλάσματα που περιμένει: Miramagia συνδυάζει ένα συναρπαστικό μαγικό κόσμο με την ακαταμάχητη γοητεία της προσομοίωσης κηπουρικής.

Παίξε τώρα Miramagia!

Η μαγεία είναι παντού στην Miramagia, αν είστε μάγος, μάγος, Druid ή σαμάνος, και μπορεί ακόμη και να βρεθεί στο δικό σας μαγικό κήπο! Θα πρέπει πρώτα να μάθετε πώς να μεγαλώσετε τα βότανα, τα μανιτάρια και τους μαγικούς θάμνους βήμα προς βήμα και, αφού έχετε ρίξει τα πρώτα σας ξόρκια, θα λάβετε ένα νεογέννητο δράκο-μωρό. Αν το φροντίσετε και του φερθείτε στοργικά από τώρα θα γίνει ένας πανίσχυρος σύμμαχος και θα μπορεί να κάνει μάχες με άλλους δράκους στη συνέχεια.

Υπάρχουν φυτά που μεγαλώνουν μέσα σε μερικά λεπτά και άλλα τα οποία απαιτούν αρκετές ημέρες.

Στην πόλη θα βρείτε το Mage Academy, ένα Corner Shop για μάγους, κομμωτήριο και πολλά άλλα. Μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους εκεί!

Το Miramagia έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μία μεγάλη σε διάρκεια εμπειρία παιχνιδιού και να εξασφαλίσει διασκέδαση με μια σειρά από όμορφα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να χτίσετε ένα μαγικό εργαστήριο, να αναζητήσετε μανιτάρια, να λύσετε παζλ και πολλά άλλα.

Όπως όλα τα browser games, οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με χιλιάδες άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο και η έμφαση στην Miramagia είναι η αρμονική συνύπαρξη.

Παίξε τώρα Miramagia!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet