League of Angels

 
 
League of Angels 
 
 

Καλώς ήρθες στο League of Angels!

Οι άγγελοι κυβερνούσαν τους μυθικούς τόπους της Εθερία. Τα θεϊκά όντα προσέφεραν προστασία στον ανθρώπινο πληθυσμό. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά μέχρι το σημείου που οι σκοτεινές δυνάμεις έκλεψαν τη σφραγίδα της ζωής! Πόσο έτοιμοι είστε για να πολεμήσετε και να πάρετε πίσω την ελευθερία σας; Μπείτε τώρα στη μάχη του league of angels! 

Ο Σύνδεσμος των Αγγέλων που προστατεύει τον κόσμο από το σκοτάδι απειλείται από ισχυρές δυνάμεις του κακού, και είναι στο χέρι γενναίων παικτών όπως εσύ, να ανακτήσουν την σφραγίδα του Φωτός και να εξορίσουν το κακό μια για πάντα. Χωρίς τη σφραγίδα, η Κοινωνία των Αγγέλων θα είναι χωρίς την δύναμη τους, και το κακό θα καταστρέψει σύντομα τον κόσμο.

Παίξε τώρα League of Angels!

Μοναδικές Μάχες

Κατά την έναρξη οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ Mage και πολεμιστή. Ο  καθένας έρχεται με εντελώς μοναδικό στυλ παιχνιδιού. Οι πολεμιστές μπορούν να κάνουν χρήση των μπόνους για τις σωματικές επιθέσεις και άμυνες ενώ οι Mages μπορούν να ασκήσουν κάθε είδους μαγεία για να θέσουν τους εχθρούς τους εκτός μάχης.

Προσαρμογή

Το League of Angels δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες, τα όπλα αλλά και τον εξοπλισμό τους με διάφορους τρόπους.

Οι παίκτες στο League of Angels συγκεντρώνουν διάφορους πολύτιμους λίθους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τους οποίους μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν ή να τους συγχωνεύσουν με διαφορετικούς πολύτιμους λίθους για να δημιουργήσουν πιο ισχυρά buffs. Οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα όπλα και εξοπλισμό για την ενίσχυση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, όπως η σωματική επίθεση, η επίθεση μαγείας, τα HP, ή άμυνα και πολλά άλλα!

Παίξε τώρα League of Angels!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet