Ninja Classic

 
 
Ninja Classic 
 
 

Η ιστορία του Ninja Classic είναι γεμάτη από γενναιότητα και κινδύνους. Πολλά χρόνια πριν, μία παντοδύναμη αλεπού με εννιά ουρές επιτέθηκε στο ειρηνικό χωριό Konoha. Για να προστατεύσει το σπίτι του, ο τέταρτος Hokage, ηγέτης του χωριού Konoha, θυσίασε τη ζωή του για να σφραγίσει το φοβερό δαιμόνιο μέσα στον νεογέννητου Ninja.

Παίξε Ninja Classic τώρα!

Από τότε, η ζωή του Ninja δεν ήταν εύκολη. Ζει μια ζωή απομόνωσης, αφού αποφεύγεται από τους δικούς του ανθρώπους, λόγω του δαίμονα που ζει μέσα του. Ωστόσο ο Ninja έχει ωριμάσει πλέον και είναι αγαπητός ανάμεσα στους φίλους του ενώ προορίζεται να σώσει το χωριό του ξανά.

Δυστυχώς, το Konoha παραμένει σε μεγάλο κίνδυνο, υπό την απειλή της συνωμοσίας υπεύθυνη για την επίθεση δαιμόνων. Και τώρα, ενώ έχει περάσει μια δεκαετία από εκείνο το φρικτό γεγονός, ο Ninja έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της Ninjaku εκπαίδευσης ξεκινάει μια επική περιπέτεια συνοδευόμενος από τους καλύτερους φίλους του, τον Sasuke και τον Sakure.

Το Ninja Classic βασίζεται στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά manga, Ninja. Τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού RPG ενσωματώνονται άψογα στον κόσμο του Ninja, μαζί με ένα πρωτότυπο στυλ σχεδίασης και μοναδικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες web-based gaming για μέγιστη απόλαυση.

Το Ninja Classic υπόσχεται να δώσει στους παίκτες μια οπτική πανδαισία και μια ηλεκτρισμένη εμπειρία gaming.

Παίξε Ninja Classic τώρα!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet