Royal Story

 
 
Royal Story 
 
 

Πάρτε πίσω το βασίλειό σας από την κακιά μάγισσα και αναπτύξτε το σε μια μυθική αυτοκρατορία! Ζήστε την εμπειρία του τι σημαίνει να είσαι μια πριγκίπισσα και κυβερνήστε ένα υπέροχο βασίλειο! Ανακαλύψτε τις διάφορες επαρχίες και ανταποκριθείτε στους φιλικούς σύμμαχους που θα συναντήσετε στη διάρκεια του ταξιδιού σας! Αλλά να είστε προσεκτικοί, η κακιά μάγισσα και οι υπηρέτες της παρακολουθούν κάθε κίνηση σας και θα κάνει τα πάντα για να σας πάρει αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει, δηλαδή ο θρόνος!

 

Φροντίστε τους πιστούς χωρικοί με την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των καλλιεργειών, την εκτροφή ζώων και την προστασία τους από τους κακούς! Ζητήστε βοήθεια από τους γειτονικούς βασιλιάδες και βασίλισσες και κάντε συμμαχίες για να εξελιχθείτε γρηγορότερα! Κατασκευάστε εργαστήρια, εργαλεία για την παραγωγή, στολίστε το κάστρο σας, και γίνετε η μοναδική αυτού μεγαλειότης!

 

Χαρακτηριστικά:

• Εκπληκτικά κινούμενα σχέδια και γραφικά, καθώς και πολλούς χαρακτήρες, ζώα, γεωργία, εγκαταστάσεις  παραγωγής και διακοσμήσεις.

• Έξυπνη διαχείριση του παιχνιδιού, φιλικός οδηγός εκμάθησης.

• Διαδραστική ιστορία και καλά ανεπτυγμένο σύστημα συμμαχιών.

• Καθημερινές αποστολές και τακτικές ενημερώσεις παρέχουν νέους στόχους και χαρακτηριστικά.

• Και το πιο σημαντικό, μεγάλη εμπειρία και πολύ κέφι!

 
 
 

SocialGames 

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet