Anno Online

 
 
Anno Online 
 
 

Στο Anno Online καλείστε να δημιουργήσετε μια οικονομική αυτοκρατορία στον Μεσαίωνα και να την διαχειριστείτε με μοναδικό τρόπο! Το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού, είναι το αρχικό νησί σας απ' όπου θα χτίσετε τα θεμέλια της εμπορικής αυτοκρατορίας. Από εδώ είναι που τα πλοία σας θα φύγουν από το λιμάνι προς αναζήτηση εμπορικών συμφωνιών και συλλογή αγαθών όπου χάρη στα λεπτομερή γραφικά του παιχνιδιού, θα μπορείτε να τα ελέγχετε σε κάθε λιμάνι με το οποίο συνεργάζεστε. Η σχέση σας με άλλους παίκτες δεν θα είναι μόνο εμπορική, το παιχνίδι διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα συντεχνιών που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ισχυρές δυναστείες και φυσικά, επικά μνημεία που θα περάσουν στις επόμενες γενιές!

Το Anno Online είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι στρατηγικής που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε μεγάλες μεσαιωνικές πόλεις.

Δεν απαιτείται λήψη, μπορείτε να ζήσετε μια σύνθετη προσομοίωση της πόλης απευθείας στον browser σας!

Το Anno Online διατηρεί την πολύπλοκη και σε βάθος οικονομία, που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του βραβευμένου Anno franchise, και προσκαλεί τους παίκτες να διαχειριστούν πόλεις σε βαθμό που δεν έχετε ξαναδεί σε κάθε browser game.

Το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι το κύριο νησί του παίκτη, όπου θα χτίσετε τα θεμέλια της εμπορικής αυτοκρατορίας σας. Με την ικανοποίηση των αναγκών του πληθυσμού σας, την κατασκευή νέων κτιρίων και τη διαχείριση της παραγωγής, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα κτίρια και να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις, όπως τις απαιτήσεις του πληθυσμού σας και τις συνήθειες κατανάλωσης που θα μεγαλώνουν.

Σύντομα, ένα νησί δεν θα είναι αρκετό για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες τους και θα πρέπει να ανακαλύψετε και να διεκδικήσετε επιπλέον νησιά και να τα συνδέσετε με εμπορικές οδούς με το κύριο νησί σας.

Για πρώτη φορά στη σειρά Anno, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να είναι μέρος μιας τεράστιας οικονομικής αυτοκρατορίας και θα μπορούν να συναθροίζονται σε ισχυρές συντεχνίες.

 
 
 

SocialGames 

  

Legends of Honor

Έχεις  ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσεις  και να κερδίσεις  επικές μάχες στο Legends of Honor; Σχεδιάστε τα επόμενα...

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Nightbanes

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet