Andromeda 5

 
 
Andromeda 5 
 
 

Εξερεύνησε τη μαγεία των 20 γαλαξιών, όπου μπορείς να πολεμήσεις τον οποιονδήποτε, από άκακους εμπόρους και εξωγήινους έως τους πιο φονικούς πειρατές και δολοφόνους!

Διάλεξε μεταξύ 15 διαφορετικών πλοίων, αναβάθμισε τα και άλλαξε τις ρυθμίσεις τους ώστε να τα κάνεις όσο πιο φονικά γίνεται.

Ολοκλήρωσε πάνω από 200 διαφορετικές αποστολές και λάβε αμοιβές. Συμμάχησε με άλλους παίκτες για να ολοκληρώσεις τις δυσκολότερες. Εκπαίδευσε και βελτίωσε τον πιλότο σου με 30 ικανότητες και ταλέντα, χωρισμένα σε 4 κατηγορίες.

Τσάκισε τους αντιπάλους σου στο δωρεάν για όλες τις μάχες ή πάρε μέρος στο μεγαλύτερο στόλο του παιχνιδιού!

Κόσμοι:

Ο Andromeda είναι γαλαξίας χωρίς διοικητή. Ακόμα και οι μισθοφόροι τον αποφεύγουν. Σκέψου το καλά πριν τον επισκεφτείς .

Ο Μένσα είναι ο τόπος ξεκούρασης απο μάχες. Δεν έχουν υπάρχει διαστημικές μάχες εκεί, και είναι ένα ήσυχο μέρος να κρυφτείς. Αν είσαι τυχερός μπορεί να συναντήσεις βετεράνους και να ακούσεις τις ιστορίες τους.

Ο Orion πάντα ήταν η πηγή προβλημάτων για πολλούς. Ακόμα και ο Golgotha είχε σκοτωθεί την τελευταία φορά που τον επισκέφτηκε. Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού.

Ο Taurus είναι ο πρώτος γαλαξίας με εχθρικούς πιλότους απο άλλες φατρίες. Αν θες μερικές αποστολές, ή μερικές μάχες, είσαι στο σωστό μέρος.

Ο Ursa Major είναι το σπίτι του κάθε μισθοφόρου. Επίσης είναι το αγαπημένο μέρος του Volkr

Ο Canis Minor είναι ένα κακό μέρος για τους τουρίστες του διαστήματος. Είναι γεμάτη με τους συνταξιούχους στρατιωτικούς πιλότους, που είναι πάντα γκρινιάρηδες και δυσάρεστοι. Προς το παρόν ο Canis Minor δεν έχει δει ποτέ μια μεγάλη μάχη, αλλά παρ 'όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένας από τους γαλαξίες, όπου μπορείτε να μπείτε σε μπελάδες.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet