Dark Orbit

 
 
Dark Orbit 
 
 

Καλώς ήρθες στο DarkOrbit! Σε περιμένουν καταιγιστική δράση και διαγαλαξιακές αποστολές!

Τρισδιάστατα γραφικά και πολύ φιλικό game play. Πολέμησε ενάντια άλλων εταιριών στο κυνήγι των πρώτων υλών σε άγνωστους γαλαξίες.
Τρισδιάστατα γραφικά και πλήρης flash εφαρμογή. Επικίνδυνοι εξωγήινοι άγνωστα φαινόμενα και δύσκολές αποστολές σε περιμένουν στο DarkOrbit!  Δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτό το παιχνίδι!


Ένα πραγματικό Multiplayer Shooter αληθινού χρόνου νέας γενιάς. Χωρίς download και χρονοβόρες εγκαταστάσεις. Απόδειξε τον εαυτό σου σε συναρπαστικά κυνηγητά, επικίνδυνες διαστημικές μάχες εναντίων χιλιάδων αληθινών αντιπάλων.

Άγριο κυνηγητό και ανελέητες μάχες κάνουν αυτό το δωρεάν παιχνίδι μια συναρπαστική περιπέτεια.

Παίξε τώρα DarkOrbit!

  • Γίνε μέλος μιας εταιρείας και γίνε ο κυρίαρχος τους γαλαξία

Επίλεξε την εταιρεία Mars Mining Operations αν θεωρείς ότι η χρήση δύναμης, ισχύος και επιθετικότητας μπορούν να οδηγήσουν στην νίκη. Στην εταιρεία Earth Industries Corporation τα λεφτά παίζουν το σημαντικότερο ρόλο και αποτελούν το ισχυρότερο μέσο. Ενώ η φιλοσοφία της εταιρείας Venus Resources Unlimited βασίζεται στον δόλο και την πονηριά.

  • Κυβέρνησε το σκάφος της επιλογής σου

Στο DarkOrbit εσύ παίρνεις τις αποφάσεις. Επίλεξε το αγαπημένο σου σκάφος μέσα από μια πλειάδα εξειδικευμένων σκαφών: από μαχητικά σκάφη, τα οποία εξοντώνουν αντίπαλες ορδές σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, συνοδευτικά σκάφη ειδικά για την συλλογή πληροφοριών, έως και τεράστιες πολεμικές μηχανές, που προσφέρουν προστασία στους συμμάχους σου και προκαλούν τραγικές ζημιές στους αντιπάλους σου.

  • Πολέμησε μαζί με φίλους ή εναντίον τους

Εξερεύνησε αμέτρητους γαλαξίες στο DarkOrbit. Έχε όμως τα μάτια σου δεκατέσσερα. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν σε κάθε γωνιά. Μάζεψε πρώτες ύλες, ανακάλυψε νέους χάρτες ή ολοκλήρωσε συναρπαστικές αποστολές. Ίδρυσε μια συμμαχία με τους φίλους σου για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για νίκη και υπεροχή ενάντια στα διαγαλαξιακά τέρατα ή διεκπεραίωσε επικίνδυνες αποστολές καθώς εσύ και το πλήρωμα σου ανεβαίνετε επίπεδα με την ταχύτητα του φωτός.

 

 

Παίξε τώρα DarkOrbit!

 

 
 
 

SocialGames 

  

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς!

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

World of Tanks

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης!

  

Nova Raider

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet