Khan Wars

 
 
Khan Wars 
 
 

Παίξτε τώρα ένα εντυπωσιακό μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων και πολλαπλών παικτών.  Σε αυτό το μεσαιωνικό παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 11 μοναδικά έθνη που χρησιμοποιούν σύνθετες στρατηγικές και πολλαπλές τεχνικές και να εκπαιδεύσετε 16 διαφορετικές μονάδες μάχης και πολιορκίας.
Όλα αυτά εγγυώνται μιας πρώτης τάξεως ψυχαγωγία, αλλά και μεγάλο κόπο και βαθμό δυσκολίας αφού θα πρέπει να ανταγωνίζεστε με χιλιάδες άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο!

To Khan Wars είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που συνδυάζει εναν μεσαιωνικό κόσμο με ενά προχωρημένο σύστημα μάχης. Χτίσε κτίρια, εκπαίδευσε στρατιώτες, κάνε εμπόριο με άλλους παίκτες και πολέμησε για περισσότερα εδάφη. Είναι browser game με εκατομμύρια παίκτες.

 Ξεκάθαρο αλλά ταυτόχρονα και εξεζητημένο, το Khan Wars είναι σχεδιασμένο να μετατρέψει ακόμα και τον πιο άπειρο παίχτη σε ένα σκληραγωγημένο πολεμιστή. Ο καθένας μπορεί να εξελιχθεί μέσα από ένα μοναδικό κυκλικό σχεδιασμό – που επαναφέρεται τακτικά ώστε να βραβεύει νέους πρωταθλητές.

 Δημιούργησε αυτοκρατορία - ανέπτυξε στρατό - κατέστρεψε τους εχθρούς σου. Μπές στη μάχη και γράψε το όνομα σου στην ιστορία!

 
 
 

SocialGames 

  

Legends of Honor

Έχεις  ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσεις  και να κερδίσεις  επικές μάχες στο Legends of Honor; Σχεδιάστε τα επόμενα...

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Nightbanes

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet