Elsword

 
 
Elsword 
 
 

Η EL έχει προδοθεί από τους ανθρώπους - αυτούς που κάποτε ορκίστηκε να προστατεύσει. Ο κόσμος έγινε ένα αφιλόξενο μέρος γεμάτο με το χάος και τον κίνδυνο. Στην απόλυτη απελπισία τους, οι άνθρωποι ψάχνουν όλη την ήπειρο για διαχωριστές Eldrit υψηλής ενέργειας. Κάποιοι από αυτούς το κάνουν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις νέες απειλές, άλλοι για να πλουτίσουν με τη δύναμη του Eldrit. Αλλά ακόμη και σε σκοτεινούς καιρούς υπάρχουν ήρωες που υπερβαίνουν αυτό που είναι αναγκαίο για να σώσουν τον κόσμο - γενναίοι μαχητές που θέλουν να ξαναχτίσουν την EL να αποκατασταθεί η ισορροπία του κόσμου. Είσαι ένας από αυτούς;

Ο Elsword είναι ένας ξιφομάχος που υπερέχει στις μάχες από κοντινή απόσταση. Είναι γρήγορος στα πόδια και μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τους καλύτερους του. Μόνη πραγματική αδυναμία του είναι η μαγεία, αλλά στο μυαλό του, δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο ένα αιχμηρό κομμάτι ατσαλιού που θα τον κάνει να νικήσει.

Ειδική Ικανότητα

Η ικανότητα "Way of the Sword" του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει την ενέργεια που αποκτήθηκε από τις επιθέσεις και τις δεξιότητες σε 2 τύπους αύρες: Aura of Destruction και Aura of Vitality.

O Elsword είναι ένας φιλόδοξος αλλά οξύθυμος νεαρός ξιφομάχος που εκπαιδεύεται από την αδελφή του Elesis, την ηγέτιδα των Κόκκινων Ιπποτών. Η Elesis άφησε τον μικρό αδελφό της για να ηγηθεί σε μια αποστολή, για να μην επιστρέψει ποτέ. Ο Elsword αναζητά τώρα τη γη για δύο πράγματα: El, τα πολύτιμα πετράδια που τροφοδοτούν το βασίλειό του, και την χαμένη αδελφή του.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet