Ikariam

 
 
Ikariam 
 
 

Εκπαιδευμένοι αρχιτέκτονες, έμπειροι στρατιώτες και έξυπνοι διπλωμάτες δημιουργούν μια νέα πατρίδα ανάμεσα στο φωτεινό γαλάζιο της θάλασσας και στην άσπρη άμμο. Δε χρειάζονται μόνο πόρους και στέγη, αλλά και εμπορικές συμφωνίες με άλλους λαούς. Στο πλευρό σου βρίσκονται τέσσερις σοφοί σύμβουλοι: Γίνε μέρος της ιστορίας, ίδρυσε συμμαχίες και οδήγησε τους κατοίκους του νησιού στην ευημερία ενός δυνατού πολιτισμού.

 

Ξεκινώντας το Ikariam, η μόνη σας ιδιοκτησία είναι ένα μικρό κομμάτι γης, σε μια ακτή.

Μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε μια αναπτυσσόμενη πόλη και πρωτεύουσα μιας παντοδύναμης νησιωτικής αυτοκρατορίας; Οι επόμενες σελίδες θα σας δώσουν μια ιδέα για το πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

 

Υπάρχουν πέντε πόροι που κατανέμονται στα νησιά του κόσμου:
 Οικοδομικό Υλικό,  Κρασί,  Μάρμαρο,  Κρύσταλλος και  Θείο.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οπωσδήποτε θα χρειαστείς πολύ ξύλο. Διόρισε εργάτες προκειμένου να πάρεις ξύλο και να επεκτείνεις τα αποθέματα πόρων μαζί με άλλους παίκτες στο νησί!

 

Αφότου έχετε ταξινομίσει τις προμήθειες των πόρων σασ, μπορείτε να αρχίσετε να επεκτείνετε την πόλη σας.

1. Στην Ακαδημία, μπορείτε να κάνετε τρομερές ανακαλύψεις κι εφευρέσεις.
2. Με τους Στρατώνες, μπορείτε να εκπαιδεύσετε στρατιώτες.
3. Χτίζοντας ένα εμπορικό λιμάνι κι εμπορικά πλοία, θα σας επιτρέψει να εμπορεύεστε πόρους και αγαθά με άλλους παίκτες.

 

Τέσσερις έμπιστοι σύμβουλοι βρίσκονται στο πλευρό σας, δίνοντάς σας όλες τις επίκαιρες πληροφορίες, ώστε να έχετε πάντα το προβάδισμα.

Όταν φωτίζονται, σημαίνει πως κάποιο νέο μήνυμα υπάρχει για εσάς. Έτσι θα μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις από τους Συμβούλους σας.

 

Μπορείς να αλλάξεις την όψη του Ikariam όπως σου αρέσει. Από την άποψη του κόσμου πάνω στο χάρτη του νησιού στην άποψη της πόλης.

Τώρα έχεις μάθει όλα τα σημαντικά πράγματα για το ξεκίνημα - πρέπει μόνο να εγγραφείς (δωρεάν!) και τότε θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις!

 

  • Απλό ξεκίνημα
    Αρχικά είναι απλό να βοηθήσεις τον ενθουσιασμένο λαό σου να αναπτυχθεί. Με τον καιρό οι απαιτήσεις αυξάνονται. Για να αποκτάς αρκετές πρώτες ύλες, πρέπει να ιδρύεις αποικίες. Με τις έρευνες, η ζωή απλοποιείται.
  • Ενδείκνυται και για παίκτες που δεν παίζουν συχνά
    Ο λαός σου εργάζεται και χωρίς εσένα. Ως κυρίαρχος, μπορείς να κάνεις και από κανένα διάλειμμα, χωρίς να κινδυνεύουν τα επιτεύγματά σου.
  • Gameplay βασισμένο σε συνεργασία
    Μαζί με άλλους είσαι πιο δυνατός. Υπόγραψε πολιτισμικές ή εμπορικές συνθήκες ή γίνε μέλος συμμαχίας. Χωρίς την υποστήριξη άλλων λαών, ο λαός σου δεν έχει μέλλον.
  • Συνεχής εξέλιξη με το σύστημα έρευνας
    Αμέτρητοι έξυπνοι εφευρέτες φτιάχνουν περίπλοκα μηχανήματα και επικίνδυνα όπλα. Με πολιτισμικά και οικονομικά επιτεύγματα διασφαλίζεις το υψηλό βιοτικό επίπεδο του λαού σου και έτσι έχεις στην διάθεσή σου ευχαριστημένους εργάτες.
  • Προσομοίωση οικονομίας
    Ακόμη κι ο πιο τρανός στρατηγός εξαρτάται από το εμπόριο. Σε ένα πολύπλοκο οικονομικό σύστημα, μπορείς να αναπτύξεις μια εμπορική αυτοκρατορία. Μην είσαι όμως άπληστος, οι κάτοικοι του νησιού μοιράζονται τους πόρους και τις τοποθεσίες παραγωγής.
  • Φροντισμένα γραφικά
    Η ακμάζουσα μητρόπολη είναι λεπτομερώς δομημένη. Σύντομα θα βρεις αμέτρητα χρήσιμα και πολυτελή κτίρια στους δρόμους της πόλης σου. Η προβολή του νησιού σου παρέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες, όπως, π.χ. ποιος γείτονας έχει μπλοκαρισμένο λιμάνι και ποιος αντιμετωπίζει επιθέσεις ή κατοχή στην πόλη του.
 
 
 

SocialGames 

  

Legends of Honor

Έχεις  ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσεις  και να κερδίσεις  επικές μάχες στο Legends of Honor; Σχεδιάστε τα επόμενα...

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Nightbanes

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet