Lady Popular

 
 
Lady Popular 
 
 

Κορίτσια είστε έτοιμες; Αλλάξτε καθημερινά ντύσιμο, μακιγιάζ και στυλ. Χορέψτε, γλεντήστε και βρείτε φίλο. Μπείτε στο μαγικό και γοητευτικό κόσμο της μόδας. Βρείτε ένα χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο και ένα μοντέρνο διαμέρισμα. Καθορίστε εσείς τις νέες στιλιστικές τάσεις και δείξτε στην showbiz ποιό είναι το πραγματικό online fashion icon!

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται να γίνει μια έξυπνη, ταλαντούχα και επιτυχημένη γυναίκα. Το Lady Popular είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι για κορίτσια που σας προσφέρει αυτή την ευκαιρία.

Πάρτε μέρος σε αυτό τον λαμπερό κόσμο και να ζήστε την περιπέτεια που ονομάζεται Lady Popular με όλες τις δυνατότητες που αυτό το παιχνίδι της μόδας προσφέρει!

Θα έχετε τη δική σας εικονική Λαίδη, να φροντίζετε για τις καθημερινές ανάγκες της, να εκπαιδεύσετε και να φροντίσετε να κάνει μια φανταστική καριέρα. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως διαφορετικό make-up, το look των μαλλιών,  το χρώμα του δέρματος και χιλιάδες μοντέρνα ρούχα. Μπορείτε να απολαύσετε τα mini games και να εξερευνήσετε την εικονική πόλη του Lady Popular:

Το Mall - απολαμβάνει χιλιάδες ρούχα της μόδας και αξεσουάρ

Η Disco - χορός, πάρτυ, διασκέδαση και φλερτ με τον φίλο σας

Γκαλερί ομορφιάς -make-up και σολάριουμ είναι διαθέσιμα για να δημιουργήσουν εκατομμύρια παραλλαγές

Το σπίτι σας - αγοράστε ένα διαμέρισμα, σπίτι ή ακόμα και ένα αρχοντικό, διακοσμήσετε το σύμφωνα με το στυλ σας και δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet