Metin2

 
 
Metin2 
 
 

Η ανάσα του Δράκου προστατεύει εδώ και αιώνες τα βασίλεια Shinsoo, Chunjo και Jinno. Όμως αυτός ο συναρπαστικός κόσμος μαγείας απειλείται: Η πρόσκρουση του λίθου Metin δεν άφησε απλά μια τεράστια πληγή στην ήπειρο, αλλά έφερε χάος και καταστροφή. Τα βασίλεια πολεμούσαν μεταξύ τους, τα άγρια ζώα έγιναν τέρατα και οι νεκροί αναστήθηκαν ως αιμοδιψή όντα. Γίνε ειδικός των πολεμικών τεχνών και προστάτευσε τη χώρα και τους κατοίκους της!

Το MMORPG Metin2 μεταφέρει τους παίκτες σε έναν κόσμο ανατολίτικης φαντασίας με γραφικές πόλεις και εντυπωσιακά τοπία. Τέσσερις κατηγορίες χαρακτήρων είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τον κόσμο από τη σκοτεινή επιρροή των λίθων Metin και να γίνουν δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών. Ο αντίκτυπος του Metin Stone προκάλεσε βαθιές πληγές στην ήπειρό και έφερε το χάος και την καταστροφή στους κατοίκους της. Ένας πόλεμος ξεκίνησε μεταξύ των βασιλείων, τα άγρια ζώα μετατράπηκαν σε βίαια θηρία και οι νεκροί ήρθαν πίσω στη ζωή διψώντας για αίμα. Η κάποτε κραταιά ήπειρος φαίνεται ότι τώρα είναι καταδικασμένη σε πτώση.

Είτε θέλετε να παίξετε μόνοι ή σε μια συμμαχία με τους φίλους σας σε ισχυρά τάγματα, αμέτρητες αποστολές και έπαθλα περιμένουν τους λάτρεις της περιπέτειας στα ταξίδια τους. Επικίνδυνα πλάσματα και κακά τέρατα φρουρούν θρυλικούς θησαυρούς. Οι PvP μάχες εναντίον των ανταγωνιστών φέρνουν ποικιλία στο κυνήγι τεράτων. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τους εχθρούς, τα στοιχεία εξοπλισμού και τα όπλα τους μπορούν να αναβαθμιστούν με τη βοήθεια του σιδηρουργού.

Οι Ήρωες διατηρούνται σε εγρήγορση τους με εκδηλώσεις, όπως Βασιλικές Μάχες ή διαγωνισμούς με βραβεία. Μπορείτε επίσης να παντρευτείτε στο παιχνίδι, το οποίο δίνει σε κάθε σύζυγο πρόσθετα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού και επιτρέπει τη χρήση των αποκλειστικών ειδών γάμου.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet