Kapi Hospital

 
 
Kapi Hospital 
 
 

Είσαι γεννημένος ιατρός;

Ανακάλυψε τώρα! Μπες στα δωμάτια του νοσοκομείου σου, χτίσε κλίνες και σταθμούς και γιάτρεψε τους ασθενείς σου.
Για κάθε ασθένεια, το Kapi Hospital έχει τη σωστή θεραπεία. Δεν υπάρχουν καθημερινές αρρώστιες εδώ! Όχι, όχι! Θα αντιμετωπίσεις ασυνήθιστα βάσανα, βατραχίτιδες και ρεψίματα βαθύφωνου βατράχου.

Θεράπευσε πολλούς ασθενείς για να μπορέσει να επιβιώσει το νοσοκομείο σου.

Δοκίμασε τον εαυτό σου ενάντια σε άλλους γιατρούς και γίνε ο καλύτερος των καλύτερων!

Μία βιαστική ματιά δείχνει ότι αυτό το παιχνίδι το διακρίνει ένα προσεχτικά σχεδιασμένο σκηνικό νοσοκομείου, με ασθμαίνοντες ασθενείς, πολλά διαφορετικά δωμάτια και αρκετές πόλεις με ένα μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών. Ψάχνοντας βαθύτερα στο ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο που ονομάζεται Kapi Hospital, μερικά πλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στοιχεία έρχονται στο φως, όπως η θεραπεία σπάνιων ασθενειών, η πρόβλεψη και χορήγηση εναλλακτικών φαρμκαών. Επίσης, επαναστατικές έρευνες περιμένουν να διεξαχθούν και ασθενοφόρα θα πρέπει να σταλούν σε ένα αδιάκοπο περιπετειώδες καθήκον. Εξωγήινοι που απαγάγουν ασθενείς, ομάδες καθαρισμού με εμμονές στην καθαριότητα και μυώδεις εργάτες που βοηθούν στις κατασκευές προκαλούν εξωφρενική διασκέδαση.

Η λεγόμενη "διασκέδαση" αποτελεί μία καλά τεκμηριωμένη και συνήθη παρενέργεια στο Kapi Hospital, που προκαλείται αμέσως από το συναρπαστικό περιβάλλον αυτού του παιχνιδιού οικονομικής προσομοίωσης. Οξεία φρενίτιδα τείνουν να προκαλέσουν τα υψηλής ποιότητας γραφικά τα οποία, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, καθιστούν αυτό το νοσοκομειακό παιχνίδι μοναδικό.

Ενεργά φαρμακευτικά συστατικά ενός χαρακτηριστικού νοσοκομείου του Kapi Hospital:

  • 18 διαφορετικά δωμάτια
  • Περισσότερες από 114 ασθένειες
  • Περισσότερες από 114 θεραπείες
  • 2 πόλεις
  • συναχομένοι ασθενείς, λευκές διαγνωστικές ρόμπες, φιλικές νοσοκόμες
  • αμέτρητα επείγοντα περιστατικά

Δημιουργήστε το δικό σας νοσοκομείο στο δωρεάν παιχνίδι Kapi Hospital και γίνετε ο μεγαλύτερος Ιατρικός Διευθυντής όλων των εποχών. Νομίζετε ότι οι νοσοκομειακές και οικονομικές εξομοιώσεις είναι βαρετές για εσάς; Τότε δώστε μία ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι και θα ανακαλύψετε μία συναρπαστική, διασκεδαστική και ξεκαρδιστική προσομοίωση που είναι απλώς μοναδική: Αστεία, πνευματώδης, πολύχρωμη και διασκεδαστική - προσχωρήστε σε αυτή τη φανταστική κοινότητα και δείτε μόνος σας!

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet