Nostale

 
 
Nostale 
 
 

Οι αρχαίες ιστορίες είναι γεμάτες από αγγέλους και δαίμονες, θεούς και νύμφες. Οι πολλές περιπέτειες περιμένουν τους θαρραλέους μαχητές, τοξότες και μάγους που επιθυμούν να περιφέρονται στις πόλεις και τα τοπία. Μπες τώρα στο Nostale, παίξε μόνος σου ή σε ομάδα και γιόρτασε κάθε μεγάλη επιτυχία.

Τι είναι το NosTale;

Το NosTale είναι ένα δωρεάν anime online παιχνίδι ρόλων, στο οποίο εσείς και οι φίλοι σας ξεκινάτε για μια συναρπαστική περιπέτεια σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά. Γίνετε μέρος της συναρπαστικής ιστορίας και επηρεάστε το πεπρωμένο του κόσμου μέσα από τις αποφάσεις σας. Η περιπέτεια σας θα σας οδηγήσει σε εκπληκτικές αρένες: από το πολυσύχναστο χωριό της NosVille μέχρι το Ναού Fernon και το μυστηριώδες Maple Woods, σε όλη τη διαδρομή μέχρι το παγωμένο νησί Glacernon, τα Όρη Krem και την έρημο του ΜΩΡΤΑΖ.

Χαρακτήρες

Επιλέξτε μεταξύ της του ξιφομάχου, του τοξότη ή του μάγου. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν διάφορες ειδικότητες, η καθεμία χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό του εξοπλισμού και των ειδικών δεξιοτήτων. Από όπλα, ρούχα, κοσμήματα, δεξιότητες ή χτενίσματα: μάθετε τι σας ταιριάζει καλύτερα για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό ήρωα.

Σύστημα Pet και Miniland

Γνωρίστε το εντυπωσιακό pet-σύστημα στο NosTale: εξημερώστε άγρια ​​ζώα, για να τα εκπαιδεύσετε και να τα χρησιμοποιήσετε στρατηγικά στη μάχη. Στη Miniland μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα άνετο σπίτι, να διακοσμήσετε τη βεράντα σας με λουλούδια και δέντρα. Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό σπίτι και καλέστε τους φίλους σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την ηρεμία από το άγχος της ζωής ενός ήρωα.

PvP, PvE και Επιδρομές

Πολεμήστε με τέρατα, αγωνιστείτε ενάντια σε άλλους παίκτες ή συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να νικήσετε ισχυρούς εχθρούς και να λεηλατήσετε τους θρυλικούς θησαυρούς. Αμέτρητες, συναρπαστικές μάχες σας περιμένουν!

Γάμος

Ένα ακόμη highlight του NosTale είναι το σύστημα του γάμου. Αν θέλετε έναν άλλο παίκτη, στη συνέχεια, οι χαρακτήρες σας μπορούν να παντρευτούν στο παιχνίδι. Θα μπορούσε φυσικά να υπάρχει μια μεγάλη γιορτή με μία στολισμένη πλατεία, συμπεριλαμβανομένων μιας γαμήλιας τούρτας και πυροτεχνήματων.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet