Elvenar

 
 
Elvenar 
 
 

Ξεκινήστε το ταξίδι σας σε έναν ξεχασμένο κόσμο φαντασίας σε μια μικρή πόλη, είτε ως πανίσχυρο μαγικό ξωτικό είτε ως μεσαιωνικός, πολεμόχαρης άνθρωπος. Εξερευνήστε τον παγκόσμιο χάρτη αυτού του καταπληκτικού online παιχνιδιού για να αποκαλύψετε σπάνια κειμήλια που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη πόλη σας πιο γρήγορα!

Ως κυβερνήτης της πόλης, ο στόχος σας είναι να βοηθήσετε τους ανθρώπους σας να ευημερούν. Ενώ τα μυστηριώδεις ξωτικά χειρίζονται την ισχυρή μαγεία, η οποία φαίνεται και στα πλάσματα τους αλλά και στα κτίρια τους, οι άνθρωποι έχουν έναν ισχυρό δεσμό με τα μεσαιωνικά όπλα.

Στο online παιχνίδι φαντασίας Elvenar, σχεδόν κάθε κτίριο μπορεί να αναβαθμιστεί και να αλλάξει οπτικά πολλές φορές για να αυξήσει την παραγωγικότητα. Η κύρια αίθουσα, τα εργοστάσια, οι καλύβες των εργαζομένων, οι κατοικίες και πολλά άλλα κτίρια περιμένουν τα πρόθυμα σας χέρια να τα αναβαθμίσουν. Μεταμορφώστε το μικρό σας χωριό σε έναν επίδοξο βασίλειο!

Ξεκινήστε συναρπαστικές αποστολές στον παγκόσμιο χάρτη, εξερευνήστε τις περιοχές γύρω από την πόλη σας και συλλέξτε σπάνια κειμήλια για να αυξηθεί η παραγωγή σας. Και μη ξεχάσετε να ερευνήσετε προηγμένες τεχνολογίες! Στον online city builder κόσμο της Elvenar, μπορούν να ανακαλυφθούν και να ξεκλειδωθούν περισσότερες από 200 διαφορετικές αναβαθμίσεις! 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet