Nova Raider

 
 
Nova Raider 
 
 

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός χαμένο διαστημικό χώρο και παλεύει σε έναν γαλαξία γεμάτο εχθρούς αλλά και πολλούς πόρους για τη διαβίωση του. Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει διαφορετικά είδη και κατηγορίες διαστημικών πλοίων όπως:  Balanced ships, Raiders, Tanks, Support ships, Traders. Ξεκινήστε λοιπόν το παιχνίδι με ταξίδια σε απόμακρους γαλαξίες, πολεμήστε με άλλα πλοία και τέρατα! Φτιάξτε τους δικούς σας πλανήτες και δημιουργήστε το στρατηγείο σας!

Παίξε τώρα Nova Raider!

Ξεκινάς σαν άπειρος πιλότος για να παλέψεις μέσα από γαλαξίες γεμάτους με τέρατα, όπου θα συναντήσεις τα διαστημόπλοια των εχθρών, το αχανές διάστημα αλλά και τους πειρατές, μόνο στο Nova Raider!

Την ίδια στιγμή, μπορείς να επιλέξεις διάφορες κατηγορίες διαστημοπλοίων, προκειμένου να είσαι σε καλύτερη θέση και να ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στυλ παιχνιδιού:

Οι Επιδρομείς είναι γρήγορα και θανατηφόρα, ο εφιάλτης κάθε μεταγωγικού με πλούσιο εμπόρευμα. Περιφέρονται στους γαλαξίες και πάντα ψάχνουν για θήραμα. Μπορούν να χρησιμοποιούν τα πιο προηγμένα όπλα, αλλά οι αδύναμες άμυνες τους καθιστούν αδύναμους να αντισταθούν στα βαριά πυρά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα Tanks είναι τα πιο ισχυρά διαστημόπλοια που ταξιδεύουν στους γαλαξίες. Οι βαριές ασπίδες τους τα καθιστούν τρομερούς αντιπάλους, ακόμη και αν τα όπλα τους δεν μπορεί να συμβαδίσει με εκείνα ενός κυνηγού. Επιπλέον, είναι η μόνη κατηγορία διαστημοπλοίων που μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση των ειδικών τεχνικών παρεμβολών, όπως EMP βόμβες.

Οι Υποστηρικτές δεν είναι ιδιαίτερα ισχυροί μαχητές, αλλά μπορούν να υποστηρίξουν τα πλοία με τους φίλους τους. Μπορούν να επιδιωρθώσουν και μπορούν εύκολα να καθορίσουν μια μάχη. Επιπλέον, είναι η πιο αποτελεσματική κατηγορία στην αντιμετώπιση των Drones ενώ μπορούν να επισκευάσει τους συμμάχους τους στη μάχη.

Παίξε τώρα Nova Raider!

 

 
 
 

SocialGames 

  

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς!

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

World of Tanks

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης!

  

S4 League

To S4 League αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα online third-person shooter games με εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet