Street Mobster

 
 
Street Mobster 
 
 

Το Street Mobster αποτελεί το νέο Mafia browser online παιχνίδι του 123playgames! Με εντυπωσιακά “gangsta” στυλ γραφικών, το παιχνίδι σε ταξιδεύει στη μοναδική ατμόσφαιρα του εγκληματικού υποκόσμου. Ξεκινώντας από έναν μοναχικό, φτωχό και κακόφημο δρόμο, οι παίχτες μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτύξουν το δικό τους υπόγειο δίκτυο. Γκάνγκστερ; Πλούσιος επιχειρηματίας; Ιδιοκτήτης μπαρ; Επέλεξε εσύ το δρόμο σου και φτάσε στην κορυφή!

· Credits

Μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα με αυτό μπορείτε να αγοράσετε έξτρα credits  και VIP ημέρες.

· VIP

Μπορείτε να πάρετε 18 ώρες VIP όταν αγοράζετε 1 πόντο, έτσι αν έχετε αγοράσει 100 μονάδες παίρνετε 1.800 ώρες = 75 ημέρες.

· Συνδέσεις

Μπορείτε να τις πάρετε, όταν ανεβαίνετε level ολοκληρώνοντας quests. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε τα σκυλιά, τα όπλα και τα σκυλιά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βγείτε από την φυλακή ή να είστε απλά κουλ.

· Δύναμη / Νόηση / Sexapeal

Θα σας αυξήσει την επίθεση. Μπορείτε να πάρετε δύναμη στο γυμναστήριο, διάνοια στο σχολείο και sexapeal σε ένα ξενοδοχείο ή ένα κλαμπ με ιερόδουλές.

· Οι σκύλοι, τα όπλα και τα αυτοκίνητα

Θα σας δώσει περισσότερες επιθέσεις (και περισσότερο σεβασμό), όταν το επίπεδο είναι πάνω μεγαλύτερο και θα σας επιτρέπει να πάρετε καλύτερα σκυλιά, όπλα και αυτοκίνητα.

· Gang

Αν είστε σε μια συμμορία, μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη επίθεση, να κάνετε οργανωμένα εγκλήματα (εκεί μπορείτε να πάρετε ειδικά στοιχεία, τα σκυλιά, όπλα, αυτοκίνητα, πόρνες ...)

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet