Bonga

 
 
Bonga 
 
 

Παίξε τώρα το συναρπαστικό παιχνίδι Bonga Online και βοήθησε ένα νέο ζευγάρι να ξεκινήσει τη ζωή του! Πρέπει να φύγουν από το σημείο διαμονής τους γιατί η αυστηρή φυλή τους δεν αποδέχεται τη σχέση τους. Μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες το ερωτευμένο ζευγάρι φτάνει στο μαγευτικό νησί Bonga! Γίνε λοιπόν εσύ το πνεύμα που ελέγχει τα πάντα στο συγκεκριμένο νησί. Βοήθησε τους να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και οδήγησε το ζευγάρι στην απόλυτη ευτυχία!

Στο Bonga Online ξεδιπλώνεται η ιστορία των δύο bongies που μεγάλωσαν σε αντίπαλες φυλές και παρά τις αντίξοες συνθήκες αγαπιούνται. Μαζί έφυγαν για ένα αβέβαιο μέλλον και βρήκαν ένα νέο σπίτι στο εξωτικό νησί της Bonga που μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Το παράδεισενιο νησί είναι ειδυλλιακό και ήσυχο, αλλά οι μικρές bongies θέλουν περισσότερο από τη ζωή τους από το να γυρνάνε γύρω γύρω νωχελικά στην παραλία ή να αράζουν όλη μέρα στον ήλιο. Θα αγωνιστούν για περισσότερα αλλά χρειάζονται υποστήριξη και καθοδήγηση.

Το νέα casual παιχνίδι Bonga Online προσφέρει μια ποικιλία από gameplays εντελώς δωρεάν. Πάρτε το ρόλο του φιλικό πνεύματος του νησιού και καθοδηγήστε τις bongies από το χέρι. Κάντε κλικ σε ένα φοίνικα, για παράδειγμα, κάθε φορά που χρειάζεστε ένα ανανά. Αλλά να θυμάστε ότι οι bongies έχουν αλλού το μυαλό τους και δεν κάνουν πάντα αμέσως ό, τι θέλετε.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet