Garbage Garage

 
 
Garbage Garage 
 
 

Ένα νέο και ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι προσομοίωσης σε περιμένει! Ξεκίνα τη λειτουργία της δικής σου μάντρας γεμάτη από σαραβαλιασμένα οχήματα. Ότι παλιό και τρακαρισμένο υπάρχει από αυτοκίνητα, φορτηγά και κάθε είδους άλλο όχημα καταλήγει στη μάντρα σου. Ξεκίνα να βελτιώνεις και να πουλάς ανταλλακτικά, να φτιάχνεις τα παλιά οχήματα, να βγάζει χρήματα και να εξελίξεις την διαλυμένη και παλιομοδίτικη μάντρα σου σε ένα σύγχρονο garage. 

Το δωρεαν παιχνιδι με αυτοκινητα Garbage Garage σου επιτρέπει να εξελίξεις τη μάντρα σου βήμα βήμα και να γίνεις πραγματικός λάτρης αυτοκινήτων στη πορεία. Δεν έχει σημασία πόσο διαλυμένα είναι τα οχήματα που έρχονται στη μάντρα σου, θα καταφέρεις να πάρεις χρήσιμα ανταλλακτικά ακόμα και από τα πιο κατεστραμένα, τα οποία θα πουλήσεις για να βγάλεις χρήματα. Αργότερα, μπορείς ακόμα και να κατασκευάσεις νέα αυτοκίνητα, γιατί μια από τις πολλές δυνατότητες του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να κατασκευάσεις οχήματα από τα ανταλλακτικά που κατάφερες να μαζέψεις από τα οχήματα που αποσυναρμολογείς. Το παιχνίδι GarbageGarage σου προσφέρει διάφορες δυνατότητες παιχνιδιού. Θα ξεκινήσεις σαν ταπεινός ερασιτέχνης μηχανικός και θα μάθεις τη δουλειά από το μηδέν. Όσο καλύτερος είσαι, τόσο γρηγορότερα θα ανέβεις επίπεδο.

Δωρεάν κοντρες στο παιχνιδι με αμαξια μας

Οι ξεχωριστές ικανότητες σου στη διαχείριση του δικού σου Garbage Garage θα εξαπλωθούν σα φωτιά και θα προσελκύσεις νέους πελάτες. Επιπλέον, η ποικιλία οχημάτων που θα παραδίδονται στη μάντρα σου όσο το παιχνίδι εξελίσεται θα αυξάνεται. Σε αυτά θα συναντήσεις αυτοκίνητα και φορτηγά αλλά και βάρκες, ελικόπτερα, αεροπλάνα ακόμα και άρματα. Φυσικά όσο το παιχνίδι προχωράει θα μπορείς να συνδυάσεις ανταλλακτικά από όλα αυτά τα οχήματα και να κατασκευάσεις το δικό σου αριστουργηματικό όχημα. Το Garbage Garage ανήκει στα δωρεαν παιχνιδια με αυτοκινητα.

Garbage Garage - ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για παίκτες browser games κάθε ηλικίας

Σαν κάθε browser game, το GarbageGarage μπορεί να παιχτεί κατευθείαν στο browser σου - χωρίς download ή εγκατάσταση. Για να μπορέσεις να παίξεις δωρεάν, το μόνο που χρειάζεσαι είναι σύνδεση στο internet και ένα ενεργοποιημένο email - και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το παιχνιδι με αυτοκινητα μας. Ενώ τα περισσότερα παιχνίδια αυτοκινήτων είναι κυρίως "παιχνίδια αγώνων", το GarbageGarage καταφέρνει να συνδυάσει περισσότερα στοιχεία του είδους με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Για αυτό, το παιχνίδι γκαράζ παρουσιάζει στους παίκτες ένα συνδυασμό παιχνιδιού στρατηγικής και εξομοιωτή μάντρας και έχει ήδη καταφέρει να προσελκύσει ένα μεγάλο μέρος παικτών. Το Garbage Garage εντυπωσιάζει παίκτες κάθε ηλικίας - και μπορούμε να πούμε ότι οφείλεται στο ξεχωριστό και ολοκληρωμένο σενάριο του αλλά και στη λειτουργικότητα του παιχνιδιού, το GarbageGarage θα ικανοποιήσει παίκτες browser games με κάθε τρόπο.

Ανακάλυψε τα δωρεάν online παιχνιδια με αυτοκινητα στο Garbage Garage

Ζήσε την εμπειρία ενός ξεχωριστού παιχνιδιού, ανέπτυξε τη μάντρα σου, κέρδισε εικονικά χρήματα και πόντους εμπειρίας και απέδειξε ότι η κατασκευή αυτοκινήτου σου είναι η καλύτερη σε όλο το Garbage Garage. Ανακάλυψε το παιχνίδι γκαράζ και τις πολλές δυνατότητες του και γνώρισε ένα από τα καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet