SHAKES AND FIDGET

 
 
SHAKES AND FIDGET 
 
 

Το παιχνίδι Shakes & Fidget αποτελεί ένα σατυρικό on role – playing game και είναι ένα role – playing game την ίδια στιγμή. Ακούγεται τρελό, αλλά αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι παίχτες του συγκεκριμένου παιχνιδιού ξετρελαίνονται μαζί του. Βασισμένο στα κόμικς του Oskar Pannier και του Marvin Clifford, το Shakes & Fidget διαθέτει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσα σε περισσότερες από 20 χώρες, το Shakes & Fidget αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα browser παιχνίδια.

Φτιάξε το δικό σου ήρωα και παίξε σε έναν επικίνδυνο κόσμο γεμάτο λαγουδάκια-τέρατα και νύφες από την κόλαση! Ολοκλήρωσε συναρπαστικές περιπέτειες ή κατατρόπωσε τους συμπαίκτες σου στην αρένα! Μάζεψε εμπειρία, κέρδισε χρυσό, απόκτησε δόξα και ίδρυσε μαζί με φίλους τη δική σου φατρία!

Παίξε τώρα Shakes & Fidget!

Το Shakes & Fidget σε προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο περίεργα τέρατα και απίθανες προκλήσεις, σε αυτό το online game τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται και θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αποστολές πέρα από την φαντασία σου.

Με απίθανα γραφικά αλλά και δυνατή πλοκή, το Shakes & Fidget υπόσχεται πως θα σε κρατήσει για ώρες μπροστά στον υπολογιστή σου!

Το Shakes & Fidget είναι ένα από τα δημοφιλέστερα RPG Games και αποτελεί αγαπημένο για εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η δυνατή ιστορία του αλλά και τα καλοσχεδιασμένα γραφικά ευθύνονται για την εμπειρία που έχεις κάθε φορά που παίζεις Shakes & Fidget και η απαράμιλλη κόμικ αισθητική του είναι αυτή που το κάνει μοναδικό!

Παίξε τώρα Shakes & Fidget!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet