Battlestar Galactica

 
 
Battlestar Galactica 
 
 

Η ιστορία του Battlestar Galactica ξεκινάει σε ένα απόμακρο μέρος του Γαλαξία μας, όπου ένας ανθρώπινος πολιτισμός ζει σε διάφορους πλανήτες γνωστούς σαν τις Δώδεκα Αποικίες. Στο παρελθόν, οι Αποικίες είχαν δημιουργήσει ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη, τους Cylon ή Συλώνες.

Oι Cylon όμως επαναστατούν!
Εξαπολύουν μία αιφνίδια επίθεση κατά των Δώδεκα Αποικιών, καταστρέφοντας τους πλανήτες και σκοτώνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους. Από ολόκληρο τον Αποικιακό Στόλο, μόνο τα πολεμικά αστρόπλοια Battlestar Galactica και Battlestar Pegasus σώζονται.

Μέσα από αδυσώπητες μάχες στους μακρινούς γαλαξίες τα ηρωικά πληρώματα των αστρόπλοιων αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να οδηγήσουν τον μικρό στόλο προσφύγων, σε έναν μυθικό πλανήτη με το όνομα Γη..

Παίξε τώρα Battlestar Galactica!

Εξοργισμένοι από την απώλεια του Resurrection Ship, στους Cylon ξεκινήσε μια μαζική αντεπίθεση ενάντια στον Στόλο των αποικιών. Απροετοίμαστοι, οι Colonials προσπαθουν να μεταβούν στο υπερδιάστημα με ασφάλεια, αλλά κάτι πάει τρομερά λάθος. Οι δίσκοι FTL των δύο στόλων υπερφορτωμένοι από ένα τεράστιο παλμό ενέργειας, προκαλούν ένα ανεξέλεγκτο άλμα που τους ρίχνει μακριά από την πορεία τους.

Στο Battlestar Galactic Online, τόσο ο στόλος των Colonial όσο και των Cylon βρίσκονται καταλάθος σε μια ανεξερεύνητη περιοχή στην άκρη ενός από τους γαλαξιακούς βραχίονες. Κατεστραμένοι σε μεγάλο βαθμό και εξαιρετικά χαμηλά στους πόρους, οι δύο στόλοι αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να επισκευάσουν και να εξοπλίσουν εκ νέου τους στόλους τους ενώ παράλληλα μάχονται για τον έλεγχο των συστημάτων πλούσια σε Tylium, μέταλλα και νερό. Ο στόλος των Colonial ψάχνει απεγνωσμένα έναν τρόπο για να ξεφύγει και να συνεχίσει την αναζήτηση για τη Γη πριν οι Cylon αποκτήσουν αρκετή δύναμη για να τους καταστρέψουν μια για πάντα.

Παίξε τώρα Battlestar Galactica!

 

 
 
 

SocialGames 

  

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς!

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

World of Tanks

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης!

  

Nova Raider

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet