Operation-X

 
 
Operation-X 
 
 

Operation-X

Έχεις τις δυνατότητες να γίνεις ειδικός πράκτορας; Σε ένα κυνηγητό γεμάτο δράση σε όλη την Ευρώπη, καταπολεμάς την εγκληματικότητα με χιλιάδες πραγματικούς παίκτες! Εξέλιξε τον πράκτορά σου συνεχώς και διάλεξε την κατάλληλη στολή για τις επικίνδυνες αποστολές. Ξεκίνησε τώρα την καριέρα σου ως πράκτορας στο Operation-X εντελώς δωρεάν!

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο χρειάζεται τη βοήθειά σας! Προσληφθήκατε ως ειδικός πράκτορας στην Operation-Χ, θα πρέπει να αναλάβετε αποστολές και μάχες που θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Ανεβείτε επίπεδα μέχρι και αγοράστε καλύτερο εξοπλισμό καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι.

Παίξε τώρα Operation-X!

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν:

  • Μια συναρπαστική ιστορία με βάση τα μυθιστορήματα " Operation Blackmail" και "Beast" από τον Jenk Saborowski
  • Συναρπαστικές αποστολές στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία και χρήματα για να προσωρίσετε στο επόμενο επίπεδο και να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας.
  • Διαδραστικός χάρτης αποστολών με αποστολές σε όλη την Ευρώπη, σύστημα δεξιοτήτων με το οποίο οι πράκτορες μπορούν να ενισχύσουν τις ικανότητές τους, σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες.
  • Ομάδες: Οι πράκτορες μπορούν να σχηματίσουν ομάδες και να επωφεληθούν από κοινού από τα ομαδικά bonus ενώ μπορείτε να πολεμήσετε head-to-head κόντρα σε άλλες ομάδες πρακτόρων.
  • Διαγωνισμοί ενάντια σε άλλους πράκτορες για να κερδίσετε τιμή και να ανεβείτε στην κατάταξη του server.

Παίξε τώρα Operation-X!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet